HD Tentfeest Donkerbroek opent festivalterrein met Special Editie

HD Tentfeest 2016 HD Tentfeest 2016 Blizzert

Het bestuur van het HD Tentfeest Donkerbroek komt dit jaar met een speciale editie van het tentfeest, een Food Festival op Vrijdag 30 Juni en een speciale gast voor de opening van het weekend zijn bedacht om op feestelijke wijze het nieuwe festivalterrein in te wijden.

Het HD Tentfeest Donkerbroek wordt dit jaar gehouden op Vrijdag 30 Juni en Zaterdag 1 Juli en zal plaatsvinden op het nieuwe festivalterrein dat is gelegen aan het begin van het dorp. Dit nieuwe, prachtig aangelegde, festivalterrein wordt de vaste locatie voor het HD Tentfeest. Dit gaf aanleiding om ook het feest zelf groots aan te pakken.

“Het bestuur van het HD Tentfeest wilde graag iets speciaals doen, het feit dat we nu een eigen festivalterrein hebben als dorp is best bijzonder”, aldus Hedde Cazemier, namens het bestuur van het HD Tentfeest Donkerbroek.
“We hebben een paar prachtige edities van het HD Tentfeest achter de rug, ondanks het feit dat we moesten uitwijken naar een tijdelijk terrein. Het leek ons als bestuur nu een mooie aanleiding iets terug te doen voor het dorp”.

Hedde vervolgt:” Dan is het natuurlijk leuk om mee te liften op een landelijke trend, maar vooral hebben we gezocht naar een onderdeel waarin we ook de verbintenis met de lokale ondernemers konden tonen. Daarnaast wilden we als bestuur ook heel graag een brug slaan tussen de verschillende generaties in het dorp, wat is er nu mooier als jong en oud samen kunnen genieten”?

Met een Food Festival voorafgaand aan het tentfeest op de vrijdagavond hoopt het bestuur een spetterende start te maken van een traditioneel feestweekend.
Het Food Festival opent op 30 Juni vanaf 17:00, de toegang is gratis. Naast een keur aan, speciaal voor dit festival bedachte, gerechten, zijn er ook tal van kinderactiviteiten georganiseerd.

Radio 538 zal het tentfeest openen, maar dat is nog niet alles. Het optreden van een “special guest” is de klapper van de avond.

Op Zaterdag 1 Juni is er vervolgens een liveoptreden van de PPM band. De PPM band, met zowel een zanger als een zangeres, staat bekend om een interactieve muziekavond met veel spektakel.

ppm band 

Binnenkort start de kaartverkoop voor het HD Tentfeest, kaarten zijn te koop via de website of bij Bloemenhuis Carin.
Kaartjes zijn natuurlijk ook verkrijgbaar op de avonden zelf.
Een kaart voor 1 avond kost € 10,00 een combikaartje voor twee avonden kost € 15,00. De toegang voor het Food Festival en de kinderactiviteiten is gratis.

Meer informatie en nieuws is te volgen op de nieuwe facebook pagina van het HD Tentfeest: