Tentfeest trapt af met Food Festival op 5 Juli Featured

Food Festival weer startpunt van HD Tentfeest

Dat het HD Tentfeest aftrapt met een Food Festival is inmiddels al bijna traditie. Ook dit jaar weer is er weer een gevarieerd culinair programma  voorafgaand aan het tentfeest.

Het Food Festival opent op 5 Juli vanaf 17:00, de toegang is gratis. Terwijl de kinderen zich prima kunnen vermaken met een speciaal georganiseerde kinderactiviteiten valt er op culinair gebied van alles te ontdekken. Van speciale broodjes, tot desserts, van vis tot vlees en salades, alles verzorgd door een selectie van ondernemers uit Donkerbroek. Daarnaast zorgt Orange River, een band met roots in Donkerbroek en Makkinga, voor de muzikale omlijsting.

Het Food Festival hoopt op mooi weer, want de kraapjes blijven open tot 21:00! Tijd genoeg dus om eens gezellig met de Dorpsgenoten bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. En voor wie wil, daarna gelijk door naar het Tentfeest!

 

De toegang voor het Food Festival en de kinderactiviteiten zijn gratis. Eten en driken kunnen worden betaald met munten.

Aan de ingang van het terrein staat een muntenkassa.